web analytics

  • Velkommen
  • Vores bryg
    • GREYHOUND
    • LABRADOR
    • GOLDEN RETRIEVER
    • PRINS KNUD
    • NISSESAFT
    • BRYG 5
    • MISTLETOE & WINE
  • Om os
  • Overvejelser for nybegyndere
  • Links
  • Diverse
    • Øltyper
    • Glas
  • Forbedringer
    • Ideer til udvikling
    • Skal købes (nye ønsker)
    • Optimering (Tid)
    • Spørgsmål
  • Manualer
  • Alkohol
    • Alkoholoptagelse og nedbrydning i kroppen
    • Udregn alkoholprocent
    • Udregn antal genstande
    • Udregn maks. promille (simpel metode)
    • Udregn forbrændingstid (avanceret)
  • Velkommen
  • Vores bryg
    • GREYHOUND
    • LABRADOR
    • GOLDEN RETRIEVER
    • PRINS KNUD
    • NISSESAFT
    • BRYG 5
    • MISTLETOE & WINE
  • Om os
  • Overvejelser for nybegyndere
  • Links
  • Diverse
    • Øltyper
    • Glas
  • Forbedringer
    • Ideer til udvikling
    • Skal købes (nye ønsker)
    • Optimering (Tid)
    • Spørgsmål
  • Manualer
  • Alkohol
    • Alkoholoptagelse og nedbrydning i kroppen
    • Udregn alkoholprocent
    • Udregn antal genstande
    • Udregn maks. promille (simpel metode)
    • Udregn forbrændingstid (avanceret)
  • Forside
  • /
  • Vores bryg
  • /
  • NISSESAFT

NISSESAFT

Bryg nr. 4

  •  Brygget d. 23. oktober 2022                
  • Tappet på flasker d. 27. november 2022
  • Kapsel farve: Rød

LINK: Opskrift og procedureforløb (Kræver kode)

LINK: Billeder Nissesaftproduktion

Siden er under konstruktion

Copyright © 2025 . Alle rettigheder forbeholdes.
Designet af FameThemes